L'UE Olot homenatja diumenge a Xavier Porras

576_1257804826XAVIER__PORRAS_Podium
576_1257804826XAVIER__PORRAS_Podium | Joan Guirado
Redacció
12 de novembre del 2009
L’esperit de superació i la capacitat de lluitar per aconseguir els objectius fixats, dos valors perseguits per la Unió Esportiva Olot en la seva gestió diària, han fet a Xavier Porras mereixedor d’un reconeixement per part del club olotí.
En aquest sentit, l’atleta nascut a Olot farà el proper diumenge 15 de novembre, a dos quarts de cinc de la tarda i abans del partit contra el Sant Hilari el xut d’honor. Aquest acte té com a objectiu posar de manifest les marques aconseguides per Porras al llarg de la seva carrera –or a l’europeu 2009 i bronze als paralímpics de Beijing 2008- i a la vegada esperonar-lo a aconseguir noves victòries just en el moment que prepara pels paralímpics de Londres 2012 i el mundial de Nova Zelanda.

CÒRRER AMB PROBLEMES DE VISTA

Xavier Porras participa a competicions paralímpiques ja que, una malaltia de naixement –retinosis pigmentària-, li dificulta la visió. Des de fa uns anys es membre de l’equip espanyol paralímpic d’atletisme.
Des de l’any 2000, després dels jocs olímpics de Sidney, l’esport d’alta competició de discapacitats ha anat millorant any rere any, i en aquest moment hi ha un nivell altíssim fet que demostra a la societat, que no pel fet de tenir una certa malaltia, no es pot fer una vida normal.


Arxivat a