Un curs avaluarà el futur de l' agrobiodiversitat

Es durà a terme els pròxims dies al Casal Marià d'Olot.

per Redacció, 3 de novembre de 2009 a les 18:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Diversos experts en agrobiodiversitat avaluaran a Olot quin paper han de tenir en el futur les varietats agrícoles tradicionals durant el  I Seminari Internacional sobre Agrobiodiversitat, una estratègia per al manteniment del territori. L’Agrobiodiversitat, història natural i econòmica, que organitza el Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona (CUIMPB)–Centre Ernest Lluch, dintre de la programació de tardor. Aquest curs es farà els dies 4, 5 i 6 de novembre al Casal Marià de la capital garrotxina i estarà dirigit per Francesc Casañas, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i director de la Fundació Miquel Agustí. Com a ponents participaran en el curs Pere Puigdomènech, professor d'Investigació del CSIC. Director del Centre de Biologia Molecular Vegetal del CSIC; José Esquinas, professor de la Universitat Politècnica de Madrid. Exdirector del programa de conservació de llavors de la FAO; Fernando Nuez, professor de la Universitat Politècnica de València (UPV). Director del Centre de Conservació i Millora de la Agrodiversitat Valenciana (COMAV); Maria José Díez, professora de la UPV. Directora del Banc de Germoplasma del COMAV; Jaume Prohens, professor de la UPV. Sub-director del COMAV;  Maria Montaña Càmara, professora de Nutrició de la Universidad Complutense de Madrid;  Roser Romero del Castillo, professora de la UPV. Directora del Panell de Cata de la Fundació Miquel Agustí; Antoni Massanés, director de la Fundació Alícia; i Pep Nogué, cuiner, cerveser i consultor gastroalimentari.

 

Participació