Dia de records

Redacció
01 de novembre del 2009
576_1257081060cementiri
576_1257081060cementiri | Joan Guirado
Centenars de persones han visiten al llarg d'avui diumenge, un any més, els cementiris de la comarca, en motiu de la festivitat de Tots Sants.
Com és tradicional, a Olot, l'acte principal de la diada es celebra a la una del migdia amb un sentit homenatge al cor del cementiri. En aquesta activitat, les cantants Rocío Romero i Elisa Planagumà han interpretat diverses cançons, i la rapsode Margarita Arau va recitar diverses poesies. A l'acte també hi va prendre part l'alcalde, Lluís Sacrest que estava acompanyat de diversos regidors del consistori olotí i el rector de l'església de Sant Esteve Lluís Solà.

UN CEMENTIRI SENSE PREVISIONS DE CREIXEMENT

El cementiri d'Olot té, actualment, nínxols suficients per donar resposta a la demanda dels olotins. Segons ha afirmat a aquest diari el gerent de la Funerària Besora -gestora de les instal·lacions-, Miquel Casas, dels 6.000 nínxols que hi ha al cementiri olotí n'hi ha uns 500 de lliures. Ben diferent és la xifra d'espais dedicats a les persones incinerades, amb una dotzena de lliures, tot i que no es preveu cap ampliació.

|Un moment de l'acte d'homenatge d'aquest migdia. Joan Guirado|
Arxivat a