Esquerra surt d'un consell assessor ja dissolt

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el consell es va dissoldre fa uns mesos.

Redacció
23 d'octubre del 2009
576_1256233360esquerratele
576_1256233360esquerratele | Joan Guirado
El president de la Secció Local d'Esquerra Republicana a Olot Manel Mitjà, i el portaveu del partit a l'Ajuntament Jordi Coma, van explicar ahir els motius de la seva renúncia al lloc que ocupen al Consell Assessor de Ràdio Olot i Olot Televisió.

Des d'Esquerra han afirmat que "és un Consell creat amb molta empenta que es reunia sis o set cops l'any" i que "tenia la intenció d'assessorar a nivell de continguts i gestió les dues empreses". No obstant, els republicans han lamentat que "fa dos anys que no es convoca cap Consell Assessor".
Els dos representants d'Esquerra Republicana i tenen el seu lloc ja que l'Ajuntament i el Consell Comarcal disposen d'una sèrie d'accions de les dues empreses. Asseguren que "ens sap molt de greu deixar-lo perquè hi vam dipositar moltes esperances" i han afegit que "ignorem si volen matar el Consell Assessor o si des de les direccions es vol silenciar".

UN CONSELL JA DISSOLT
Segons ha pogut saber laGarrotxa.info, el Consell Assessor de Ràdio Olot i Olot Televisió es va dissoldre ja fa uns mesos. Possiblement, una de les causes per les quals els republicans no s'havien assabentat d'aquesta dissolució és perquè, segons algunes fonts, no havien assistit a més del 50% de les convocatòries.

|Coma i Mitjà després de la roda d'ahir. J.Guirado|
Arxivat a