El director del SOC recull a Olot idees per part d'empresaris i sindicats

Joan Josep Berbel va participar divendres a una taula rodona.

Redacció
21 d'octubre del 2009
576_1256059252SOC_1
576_1256059252SOC_1 | Núria Valverde
L’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Olot va organitzar una taula rodona el passat divendres amb la presència del director del Serveis d’Ocupació de Catalunya (SOC) del Departament de Treball de la Generalitat, Joan Josep Berbel. L’objectiu era apropar les empreses i agents socials a aquelles persones amb poder de decisió dins el govern de la Generalitat per tal de poder intercanviar impressions sobre el moment actual. Hi van assistir unes 25 persones entre empresaris, sindicats i patronals.  
 
Berbel va explicar als assistents a la taula les accions que es porten a terme actualment per fomentar l’ocupació i lluitar contra l’atur. A grans trets les mesures que es  van explicar són els programes de foment de l’emprenedoria, la igualtat d’oportunitats en el treball, les diverses eines per facilitar la intermediació entre l'oferta i la demanda d’ocupació (a través del portal Feina Activa) tot fent especial incís en la importància de la formació tant per als aturats com per a les persones ocupades. El format de l’acte va permetre acostar Joan Josep Berbel a la realitat i les necessitats particulars del nostre territori, així com l’intercanvi d’opinions entre els assistents i el debat sobre els temes exposats. Així mateix el director del SOC va poder recollir diverses reflexions i idees innovadores que alguns dels participants van aportar al llarg de la sessió.
 
Aquest esdeveniment es va emmarcar dins la voluntat de la fira de Sant Lluc de programar actes que aportin punts de reflexió sobre la realitat del nostre territori.

|Un moment de l'acte celebrat a l'IMPC. Foto: Núria Valverde|
Arxivat a