L'Olot suma un punt contra el Farners

Els homes de Nitus Santos han disposat de diverses ocasions que no s'han acabat transformant en gol.

Joan Guirado
18 d'octubre del 2009
576_1255887067villaa
576_1255887067villaa | Tere Martínez
El Primer Equip ha aconseguit sumar aquesta tarda al municipal un punt contra el Farners. Un arbitratge contrari als interessos locals, i un equip visitant molt atacant, no han permès als homes de Nitus Santos guanyar el partit.
 
Els olotins han disposat de diverses ocasions clares, la primera al 16 amb una jugada de Karam. Un minut més tard, Dot estavellava la pilota al pal després d’una rematada de còrner amb el cap. Així, desenes d’ocasions pels homes de Nitus Santos però cap d’elles transformada en gol.
 
Amb l’objectiu d’intentar arreglar el partit, i oferir al miler d’aficionats que avui omplien al municipal un bon espectacle, Santos ha canviat a la mitja part a Teixidor per Karam, que minuts abans havia rebut una falta. El Farners també ha provat la tàctica del canvi, en aquest cas per primer cop al 55 substituint Artal per Cristian. Al 65 Carles ha ocupat el lloc d’Enric al Farners. Cinc minuts més tard, ha set l’Olot que ha tornat a utilitzar el canvi, fent entrar Bermúdez al lloc de Robert. Al 72, Robert ha substituït Vendrell a l’equip visitant. Els dos darrers canvis del partit, s’han fet al 83 i al 90. Roger ha substituït a Toti a l’Olot, i Albo a Masferrer al Farners.

El matx ha acabat amb 21 jugadors sobre el terreny de joc, arran de l’expulsió per acumulació de targes de Cristian al 79. En els prop de 97 minuts que ha durat el partit, l’àrbitre Pinzano Rodríguez ha mostrat fins a deu targetes, la gran majoria entre els minuts 70 i 80 de partit, tram en què el matx ha estat més escalfat.

|Villaplana enviant la pilota al capità Abel. Foto: Tere Martínez|
Arxivat a