Set actuacions rebran ajudes del FEDER

En total, la comarca rebrà més d'1,5 milions d'euros.

per Redacció, 6 d'octubre de 2009 a les 09:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La comarca de la Garrotxa rebrà més d’1,5 milions en 7 actuacions diverses a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), que gestiona el departament de Governació i Administracions Públiques. Les actuacions corresponen als municipis de Besalú, Vall de Bianya, Vall d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol i Sant Joan les Fonts, i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Aquestes actuacions, que s’emmarquen en els eixos 2 i 4 del Feder, destinat a Catalunya per al foment de la competitivitat i l’ocupació, suposaran una inversió total de 3.167.141 euros.
 

A la Garrotxa s’hi han presentat 12 projectes, dels quals 7 han estat seleccionats. D’aquests projectes, un és per a l’Eix 2, dedicat al medi ambient i prevenció de riscos, i 6 són per a l’Eix 4, dedicat al desenvolupament local i urbà. Cal destacar en aquest sentit, el projecte d’eco-museu del camp de la Vall d’en Bas, amb un pressupost de més de 800.000 €, la dinamització comercial i regeneració del carrer Ganganell de Besalú, amb més de 400.000 € i la consolidació del Molí Fondo de Sant Joan les Fonts, amb 400.000 € de pressupost. Les actuacions beneficiàries poden rebre un finançament fins al 50% de la despesa subvencionable. A més, els projectes seleccionats d’aquesta convocatòria han d’estar executats i certificats abans del 31 de desembre de 2010.

 

Participació