L'Olot supera al Granollers i suma la quarta victòria en quatre jornades

Joan Guirado
04 d'octubre del 2009
576_1254678125gn2
576_1254678125gn2 | Antoni Carrera

L’equip de Nitus Santos ha sumat aquesta tarda a l’Estadi Municipal, la quarta victòria de la temporada en la quarta jornada de lliga de la Regional Preferent, en superar al Granollers per 2-1.

El matx ha començat amb una bona ocasió d’Alonso arran d’una centrada de Freixa, al minut 4 de la primera part. Vuit minuts més tard, Robert tenia la segona clara oportunitat d’obrir el marcador. Al contraatac, el Granollers ha sortit amb força estavellant una pilota al travesser.

El primer gol del partit ha arribat al minut 32 de la primera de la mà de Robert, que ha superat al porter Raño. A partir d’aquest moment, els homes de Santos s’han reforçat anotant, dotze minuts més tard el segon gol obra de Dot, amb un xut fort des de l’àrea gran. Amb aquest resultat el partit ha arribat a la mitja part.

A la represa els dos conjunts han posat el 100%, una situació que s’ha vist materialitzada amb el primer i únic gol del partit per part del Granollers, que ha arribat al minut 66 de la mà de Rodriguez. Un gol que ha posat en alerta al conjunt olotí, que ha intentat anotar el tercer en diverses ocasions clares com la que ha tingut Robert al 70, o Villaplana al 71, enviant la pilota per sobre la porteria amb una rematada de cap.

Amb aquesta victòria, el primer equip de l'Olot puja una posició i avança al Palafrugell que se'n va al tercer lloc de la taula.