Sexe anònim a l'aire lliure

Segons ha pogut saber aquest mitjà, Olot "disposa" de dos punts de cruising.

Redacció
29 de setembre del 2009
576_1254256364firal2
576_1254256364firal2
El cruising és una modalitat de practicar sexe que en els darrers anys s'ha anat implantant a diverses ciutats. És tracta d'escollir uns punts concrets, d'utilització pública i sovint a l'aire lliure, on generalment sense cap contacte previ, una persona s'acosta i, com diu la dita, si li agrada el que hi ha aprofita. La gran majoria d'usuaris d'aquesta modalitat, són persones homosexuals.

Segons han informat diversos testimonis, a la capital de la Garrotxa existeixen dos punts de cruising. Un estaria situat als antics lavabos del firal i l'altre, al Parc Nou.
El cap de la Policia Local d'Olot Ignasi López, ha afirmat que fins avui no s'ha rebut cap denúncia al respecte, i que tampoc té coneixement oficial d'aquest tipus de cites. López, per exemple, si que ha posat l'exemple de la Devesa de Girona com a llocs on es practica, a la vegada que ha dubtat sobre si és "només un lloc de contacte o de prostitució".

Cal recordar que, en ple debat sobre la prostitució als carrers, el regidor de Convivència i Seguretat Ciutadana, Albert Rubirola, va afirmar dies enrere que l'Ajuntament no es plantejava tirar endavant cap ordenança contra la prostitució a la via pública ja que, segons Rubirola, a Olot no s'ha donat cap cas.
Arxivat a