Joan Guirado
27 de setembre del 2009
576_1254079042manresaolot(abel)
576_1254079042manresaolot(abel) | Joan Guirado
Berga, gràcies a un servei de corner de Tarradellas, ha avançat a l’equip visitant amb un gol des del punt de penal, superant de forma clara al porter del Manresa. Tot i que ja durant els primers minuts, els homes que dirigeix Santos han deixat clar qui manava sobre el terreny de joc, a partir d’aquest gol el domini encara ha estat més evident.

El partit se n’ha anat als vestidors amb un darrer gol de Revilla al minut 44, que ha aconseguit guanyar l’esquena a Reig amb un xut amb la cama dreta des de la frontal de l’àrea.
La segona meitat,ha començat amb un magnific gol transformat per Dani Alonso, quan encara no es portava ni un minut de joc, després d’un ràpid servei de falta. Set minuts més tard, Robert tornava a sorprendre al porter local Juanjo amb un xut que ha acabat estavellant al travesser.

Al 14 de la segona, Nitus Santos ha decidit fer el primer canvi substituint Karam per Bermúdez. Al 17, Robert ha aconseguit superar a tota la defensa del conjunt manresà fent caure en última instància al porter Juanjo i, així, marcant el 1-3. Centrada i, de nou, pilota a l’àrea visitant, en aquest cas als peus de Toti Tarradellas que molt a punt ha estat d’anotar el quart gol. Primer des de l’interior de la petita, caiguen a terra en una acció en la que el col·legiat Company Jiménez podria haver xiulat penal, i posteriorment estavellant la pilota al travesser.

A falta de tretze minuts pel final del partit, Santos ha fet el segon canvi. Roger ha ocupat el lloc d’Alonso, que ha marxat del terreny de joc aclamat per la seixantena de seguidors olotins i per una bona part de seguidors locals. Al cap d’uns minuts, concretament al 86, qui ha sortit del terreny de joc ha estat Toti substituït per Arimany. Al cap d’uns segons, Bermúdez ha aprofitat una assistència de Roger per fer pujar el quart al marcador de l’Olot. Just després de la centrada, Nitus Santos ha realitzat un altre canvi fent entrar Robin al lloc del capità Abel. El darrer canvi del partit s’ha efectuat al minut 89, quan Teixidor ha substituït a Robert. Armengol, al 93 ha enviat una pilota per sobre la porteria de Juanjo, que abans de sortir l’ha tocat, provocant un corner. L’àrbitre ha permès xutar-lo i, ràpidament, ha assenyalat el final del partit.