El centre d'Olot es convertirà en una sala d'exposicions a l'aire lliure

Durant tot el mes d'octubre, catorze artistes exposaran en el marc d'1M2

Redacció
22 de setembre del 2009
576_1253561462cultura
576_1253561462cultura | Joan Guirado


Catorze artistes, seleccionats d'entre cinquanta-set propostes, ompliran a partir del 2 d'octubre i fins a finals del mes vinent el centre d'Olot de diferents obres, en el marc del projecte 1M2, de Ciutats 3.0.

Durant la presentació ahir a la tarda de la mostra, la regidora de Cultura Anna Torrent, va explicar que "la intenció és veure exposicions al centre de la ciutat, en espais que no siguin habituals". En aquest sentit, moltes de les obres estaran situades en aparadors de diverses botigues o espais públics del centre com l'Oficina de Turisme o l'estació d'autobusos. Torrent ha avançat que també "s'ha ideat una mena de catàleg que el visitant anirà confeccionant a mesura que avanci a través de fitxes, amb l'objectiu que coneguin els autors i les obres".

Entre els artistes que hi exposaran, hi ha tres olotins. Es tracta de Manel Quintana, que ha creat un vídeo anomenat Necessito Estímul, Quim Domene que compararà la immigració de les tres ciutats participants al Ciutats 3.0 -Olot, Osca i Tournefeille- a través de Races Humanes i Cisco KSL, que a través dels grafits farà veure als visitants que Sense Cultura no hi ha futur.
Arxivat a