Una família denuncia que el nou Ajuntament s'aixeca en la seva propietat

Redacció
23 de setembre del 2009
Segons la família, el 2 de desembre del 2008 van signar un acord de permuta, que a hores d'ara, el consistori encara no ha legalitzat en un document notarial. Els propietaris de la finca, consideren també que hi ha irregularitats en els límits, motiu pel qual, si es tingués en compte que el conveni fos legal, el consistori estaria incomplint els límits de separació en 20 centímetres.

El propietari del terreny, Joan Gussinyer, afirma que en el moment de començar les obres del nou edifici va denunciar que hi havia equivocacions en el plànol, un fet que -segons Gussinyer-els tècnics van reconèixer. Va ser aleshores, quan la propietat i el consistori van signar l'acord de permuta. Gussinyer també ha explicat que el 29 de juliol d'aquest any, van convocar a l'alcalde Moisès Coromines al notari per signar l'acord, i que aquest no es va presentar.

Joan Gussinyer també ha recordat que el 2 d'abril d'aquest mateix any, el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Girona, va anular l'acord d'aprovació definitiva de construcció del nou Ajuntament, aprovada el 24 de setembre de 2007, per infringir les normes subsidiàries de planejament del municipi. Aleshores, el consistori va presentar un recurs contra la sentència, encara sense resoldre. Coromines va dir en el seu moment, que intentaria arribar a un acord amb la família propietària. Un acord que, a data d'avui, no ha arribat.