Royal Verd replantarà la gespa de Cornellà-El Prat

L'empresa garrotxina també és la responsable de la gespa del Camp Nou i aviat, probablement, portarà la de Montilivi.

Joan Guirado
18 de setembre del 2009
576_1253187890Snapz_Pro_XScreenSnapz001
576_1253187890Snapz_Pro_XScreenSnapz001 | Joan Guirado


El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona confia els serveis de col·locació de la nova gespa del nou estadi de Cornellà-El Prat a l'empresa garrotxina Royal Verd.
Els dirigents del club perico han decidit canviar la catifa del terreny de joc, arran del mal estat que es va poder observar durant el partit davant el Reial Madrid.
Cal recordar que, l'estadi és nou, i que per tant, la gespa ja arrancada, no portava més de mig any al seu lloc.
 
Ara, i treballant les 24 hores del dia, ja s'ha aconseguit treure tota l'antiga gespa, i s'està a l'espera de què arribin els primers metres de la nova gespa, que es fa a Bordeus, per tal de tenir el camp llest per al pròxim partit de lliga a casa. 
El que s'intenta, segons els responsables de l'empresa Royal Verd, és poder disposar d'una bona estabilitat en el camp, una vegada es procedeixi a implantar la nova gespa, a la vegada que el substrat permeti que la planta pugui alimentar-se correctament.
 
Royal Verd, que actualment gestiona la gespa d'estadis com el Camp Nou (Barça) o la Romareda (Saragossa), també és possible que gestioni properament, la gespa de Montilivi, l'estadi del Girona FC.