La PB d'Olot tanca l'any amb benefici econòmic

Durant l'assemblea de socis, també es van presentar diferents projectes que endegarà aviat l'entitat.

Redacció
15 de setembre del 2009
La penya Barcelonista d'Olot i Comarca va afirmar, durant la darrera assemblea de socis, que tot i les diferents festes organitzades aquest any arran de la conquesta de diferents títols, els comptes de l'entitat s'han tancat amb uns beneficis força elevats. El president de l'entitat, Miquel Vila reconeixia que, possiblement "eren els millors números de la història de la penya".

A l'assemblea, també es va informar als socis de l'acció solidària endegada darrerament al Nepal, que servirà per portar pilotes a un centre educatiu. A més, els directius de la penya van aprofitar per detallar els futurs projectes solidaris de l'entitat, que inclouen, entre d'altres, un futur viatge a Cuba. Encara a l'exterior, en breu la penya podria disposar d'una sub-seu al Marroc ja que, segons va explicar Vila, un grup de ciutadans àrabs que resideixen a Olot volen muntar la Penya Barcelonista d'Olot a Tànger.
Un dels directius de la Penya Barcelonista, Albert Brosa, va avançar també que abans de finalitzar l'any tenen previst celebrar un torneig de Futbol 7, que amb tota probabilitat comptaria amb el suport de la U.E. Olot.

L'assemblea de socis va acabar amb l'entrega de diplomes i medalles a diferents persones que han col·laborat des de dins, o des de fora, amb la penya. Posteriorment, els socis es van poder fer fotos amb les tres copes aconseguides aquesta temporada pel primer equip del Barça, presents dissabte, a la seu social de la Penya.

PRIVILEGIATS

Des de dissabte, els socis de la Penya Barcelonista d'Olot i Comarca són dels pocs privilegiats que poden gaudir de GOL TV. Això significa que, els socis de l'entitat poden visualitzar tots els partits del Barça en directe per la televisió, a més de poder gaudir de molts altres esports.