L'Olot debuta amb victòria a Preferent guanyant al Vilassar de Dalt per 3-0

Joan Guirado
13 de setembre del 2009
576_1252858321ueo1
576_1252858321ueo1 | Toni Carrera


El primer equip de la Unió Esportiva Olot, no podia començar de millor forma la temporada. Després d'aconseguir l'any passat uns números excel·lents a la primera regional, el debut a Preferent ha acabat amb victòria dels homes de Nitus Santos per tres gols a zero, davant el Vilassar de Dalt. 

Just començar el partit, al 2 de la primera, Alonso ha disposat de la primera ocasió per part dels olotins. Dos minuts més tard, Berga ha estavellat una pilota al travesser, després d'un còrner de Toti.
Al minut 39, Alonso de nou, anotava el primer gol per l'equip local. Quatre minuts més tard, el porter visitant Yeste refusava una bona ocasió de Robert.

La segona part ha començat amb una nova oportunitat de Robert, després d'una bona centrada d'Alonso. En la següent jugada, el 9 olotí tornava a gaudir d'una bona ocasió si, l'àrbitre Cardoso Vilana, no hagués marcat Fora de Joc.

A la meitat de la segona part, Nitus Santos ha decidit fer dos canvis al conjunt local per donar descans a dos dels jugadors que més han lluitat durant el partit. Així doncs, Teixidor ha substituït Roger i Arimany a Alonso.
El Vilassar també ha fet un canvi. Outhman ha substituït a Jordi Catalán.

Els canvis de l'Olot s'han notat molt aviat, amb una magnífica ocasió d'Arimany al 82 des de la banda dreta, que ha acabat enviant per sobre el travesser.
Un minut més tard, Santos ha utilitzat el darrer canvi, substituint Robert per Karam. De nou, un canvi que s'ha fet notar, amb una clara ocasió del jugador olotí que ha acabat enviant la pilota a sobre la porteria.
El Vilassar ha aprofitat també per fer el segon canvi del partit, substituint Victor León per Sergio Cobos.

Ja al final del partit, al 89, Villaplana després d'una magnífica jugada ha anotat el dos a zero. Cinc minuts més tard, i ja al temps de descompte Teixidor ha sentenciat el partit amb el tercer gol, que ha sorprès tant als jugadors visitants com als espectadors. Sense temps de centrar, el col·legiat ha xiulat el final del partit.

El tècnic Nitus Santos, ha fet una valoració molt positiva del matx. Una victòria que continua mantenint invicte al l'equip olotí aquesta temporada.

Arxivat a