Marc Molas i Xavi Viñas guanyen la tercera Desfrenada de Besalú

Molas, a la volta curta va marcar 59 minuts i 49 segons, i Casas a la llarga 1h 16m.

13 de setembre del 2009
576_12528432872009-09-11-Desfrenats_029-1
576_12528432872009-09-11-Desfrenats_029-1 | Vado Buch
En motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Besalú va acollir per tercer any la Desfrenada, una prova ciclista amb la participació de més de 500 corredors, organitzada pel BTT Desfrenats, una entitat del municipi.

Amb la idea de convertir el dia, en el de la Pedalada Nacional de Catalunya, el circuit, que transcorria per la Serra del Puig Cornador i Sant Ferriol, donava l'opció d'escollir dues distàncies, de 32 km i 22 km.

En la volta curta -la de 22 km-, Marc Molas va ser el vencedor, amb un temps de 59 minuts i 49 segons, per davant d'Alfons Casas amb 1h 06m, i Alberto Mendozar amb 1h 07m.
En la volta llarga -la de 32 km-, Xavi Viñas va ser el primer en creuar la línia d'arribada amb un temps 1h 16m. Darrere seu van entrar Cristian Collados amb una marca d'1h i 35m i 24s, i Umbert Almenada que va trigar onze segons més que Collados.

A l'arribada, els assistents van poder recuperar forces amb una botifarrada.