130 persones han participat a la Volcànica.cat 2009

Redacció
22 de juliol del 2009
576_1248180261lan
576_1248180261lan | Joan Guirado
Unes 130 persones van participar aquest passat cap de setmana a la Volcànica.cat. El Servei de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Garrotxa, l'Associació d'Ordinadors Enllaçats amb el suport de diferents entitats comarcals van organitzar la quarta edició d'aquesta Lan Party de la Garrotxa, que va tenir lloc a Les Preses.

Els jocs, els tornejos i els concursos de la Volcànica.cat van reunir una setantena de participants que des de divendres i fins diumenge es van instal·lar amb el seu ordinador al local social del Bosc de Tosca. Una de les particularitats de la Festa de les Noves Tecnologies d'aquest any és que bona part dels assistents van arribar d'Osona. L'obertura del túnel de Bracons i la col·laboració que s'ha establert des de la Volcànica.cat amb la Lan Party d'Osona (que aquest 2009 s'ha organitzat per primera vegada) ha portat fins a la Garrotxa molts habitants de la comarca veïna. La bona resposta d'aquests dies fa que ja es pensi en futures col·laboracions. La Bisbal d'Empordà, Girona, Barcelona i fins i tot Madrid són altres punts d'origen dels participants a la Lan Party de la Garrotxa.

A la quarta edició de la Volcànica.cat no només s'ha jugat amb els ordinadors sinó que també s'hi han fet tallers i xerrades de diversa temàtica, la gran majoria adreçades a empresaris, que tot i que han estat d'entrada lliure i gratuïta, des de l'organització es calcula que han seguit una seixantena de persones.
Tir amb arc, lluita d'espases, llançament de rata... són altres activitats a l'aire lliure, que també hi han tingut lloc.
 
Arxivat a