Strombers, Manel i la Bisbal a les Festes del Tura

576_1247862481cartellfestes
576_1247862481cartellfestes | laGarrotxa.info
Redacció
21 de juliol del 2009
Les festes del Tura ja tenen imatge i programació. El cartell, escollit a través de concurs, és obra de Jaume Vilanova, i reivindica l'esplendor artística de l'Olot modernista. Pel que fa les activitats organitzades entre el 4 i el 8 de setembre, la comissió de Festes, en col·laboració amb l'entitat Festatube, consolida les activitats destinades als joves d'entre 12 i 16 anys, com les disco light. A més, aquest any aquests joves disposaran de concerts de grups locals joves, al passeig de la Muralla.

Com cada any, el Tura també servirà per avaluar als finalistes del concurs de maquetes Lligamosques. Hi prendran part 4 formacions musicals o cantants, entre ells, una olotina. A més, dins els Lligamosques, hi haurà l'actuació de My Stereo, de Gijón, guanyadors del certamen de l'any passat.

Els caps de cartell, a nivell musical d'enguany, seran Strombers, Manel, Carles Belda i el conjunt Badabadoc, La Banda del Surdo, la Fundación Tony Manero i la Principal de la Bisbal.
A més, enguany hi haurà més concerts de petit format i de diferents estils, amb una activitat que és novetat: els Concerts a la Font.
Arxivat a