Els cursos d'estiu de la FES arriben a la recta final

Redacció
16 de juliol del 2009
Dins el programa ARTIS s’han portat a terme dos cursos de 30 hores. Paisatges amb figures, que va comptar amb la participació del fotògraf del National Geographic Tino Soriano, i que es va realitzar en col·laboració amb l’Observatori del Paisatge de Catalunya, es va portar a terme en el marc del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i va comptar amb una vintena de participants. El segon, Educació del cos, l’espai i el moviment, a càrrec de la ballarina i coreògrafa olotina Sílvia Brossa, va aplegar més de 20 persones, i es va portar a terme a l’espai de dansa de l’Esbart Marboleny de Les Preses.
L'única nota negativa dins l’ARTIS ha estat l’anul·lació per falta de prou alumnes del Taller de Cornamusa, previst en el marc del Festival Cornamusam.
Encara dins del mateix programa, tindrà lloc els dies 23 i 24 de juliol el curs Fotografia, imatge, representació i art contemporani, en paral·lel a l’exposició Talent Latent, que estarà a la Sala 15 i a l’Espai 01 durant tot l’estiu.

En l’apartat de medi ambient, la sisena edició de la Setmana Catalana d’Educació Ambiental, que enguany es va centrar en el riu i els seus paisatges, va comptar amb la participació de més de 20 persones, i es va celebrar del 6 al 10 de juliol a l’IES Bosc de la Coma.

Des de la FES consideren que és important destacar la varietat d’alumnes en quant a territori. És a dir, a més de participants de la Garrotxa, hi han participat persones
d’Osona, el Ripollès, l’Alt Empordà, Igualada, el Pla de l’Estany i el Maresme, entre d’altres.
La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot valora molt positivament tots aquests cursos, tant pel nivell de participació que s’ha assolit, com per la diversificació en el territori, així com per l’elevat nivell dels ponents i professors que hi han participat, que han fet que les valoracions dels alumnes hagin estat d’allò més bones. El fet que molts d’ells hagin sol·licitat repetir les activitats de cara al pròxim estiu, constata que han quedat satisfets amb la formació rebuda.

Arxivat a