Bona valoració dels tallers d'ocupació

Redacció
02 de juliol del 2009
576_1246476014tallers_4
576_1246476014tallers_4 | Joan Guirado


Passat el primer semestre del 2009, els responsables del programa fan una valoració molt positiva de les tasques realitzades i dels resultats aconseguits.
Els 8 alumnes del mòdul de jardineria han realitzat tasques de jardineria de manteniment, jardineria urbana i poda d’arbres a Olot, així com de jardineria forestal conjuntament amb el personal de la Brigada Municipal i la Cooperativa La Fageda. Durant aquest període s’han adequat els jardins de la Torre Malagrida i els dels nous Jutjats a més de diferents zones verdes de la ciutat. Els projectes, entre d’altres, pensats per al proper semestre són l’enjardinament de l’escola del Morrot i la millora del Parc Nou a l’entrada de la Rosaleda.
Pel que fa al mòdul d’atenció a la família, especialitzat en gent gran i persones amb disminucions, els 8 alumnes ja han finalitzat la fase teòrica i a partir del dia 29 de juny començaran la part pràctica en diferents institucions de la ciutat (Patronat Joan Sellas, La Caritat, Residència Montsacopa, etc). Per tal de portar un seguiment de l’evolució dels alumnes, l’equip docent del mòdul d’atenció a la família s’entrevistarà periòdicament amb els responsables dels centres per elaborar una valoració conjunta.
Els alumnes que finalitzin i aprovin el curs obtindran un certificat d’acreditació reconegut pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) que els permetrà millorar les possibilitats d’accés al món laboral.
Arxivat a