Detenen un home per robar a l'interior de dos vehicles

Redacció
29 de juny del 2009

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos de la comissaria d’Olot van saber que un home havia robat a l’interior d’un camió que es trobava estacionat en un dels carrers del poble de Sant Esteve de Llémena, al municipi de Sant Aniol de Finestres.

La patrulla policial es va dirigir cap al lloc dels fets per tal de comprovar-los i van trobar un camió que, efectivament, havia estat forçat -el pany del conductor estava forçat i la porta, mig oberta. Els mossos també van veure que, a dins del vehicle, estava tot remenat i que hi havia alguns objectes a terra.

Els agents van fer una recerca a peu per la població, per tal de poder localitzar l’autor de l’il·lícit. Moments després, en un altre carrer de la poble, van trobar un turisme a l’interior del qual hi havia un home que remenava el calaix del davant del seient de l’acompanyant. En veure la dotació policial l’home va intentar fugir, però els mossos el van detenir.

En fer la inspecció del turisme, els agents van constatar que el marc de la porta de l’acompanyant havia estat forçat cap endavant i que l’interior del vehicle estava remenat i que fins i tot hi havia objectes a terra.

El detingut, que té múltiples antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.