Inauguren una nova sala d'exposicions al Parc Nou

per Redacció , 26 de juny de 2009 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juny de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Museus d’Olot estrenen una nova sala d’exposicions temporals. Està ubicada al segon pis de la Torre Castanys -edifici on també s’ubica el Museu dels Volcans- i acollirà mostres dins el camp de les ciències naturals. Des d’aquesta setmana i fins al 24 d’octubre s’hi pot veure l’exposició “Som aigua. La nova cultura de l’aigua”.

A la Torre Castanys, al Parc Nou, hi ha, a més del Museu dels Volcans, un punt d’informació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i altres dependències del Parc. Aquests espais s’han reubicat generant una nova sala d’exposicions que es troba al segon pis de l’edifici.

La intenció és que la nova sala aculli exposicions temporals de llarga durada que permetin ampliar les mostres que es poden veure a la Sala Oberta. Les exposicions que es podran veure a la Torre Castanys estaran relacionades amb les Ciències Naturals. L’entrada a la nova sala serà gratuïta i estarà oberta de 10 a 14 h i de 16 a 18 h.


La primera mostra, que es pot veure des d’ara i fins al 24 d’octubre porta per títol “Som aigua. La nova cultura de l’aigua”. Es tracta d’una exposició produïda per la Caixa de Sabadell i Cassa -grup d’empreses del que forma part Aigües de Sabadell- que té per objectiu conscienciar sobre els beneficis de l’aigua. A través d’uns plafons i unes pantalles interactives s’explica quin és el cicle de l’aigua, quina és la seva importància, per què no s’ha de malbaratar i consells per reduir-ne el seu consum.

 

Participació