Corominas considera 'poc eficient' el model econòmic del PSC a Olot

El portaveu convergent creu que aquesta mala gestió, és la que ha obligat al consistori olotí a augmentar els impostos de forma considerable. A més, Josep Maria Corominas continua recordant l'endeutament que té Olot actualment.

Redacció
25 de juny del 2009
El portaveu del grup municipal de CiU a Olot, Josep Maria Corominas, ha qualificat de poc eficient el model econòmic impulsat pels socialistes a Olot. Segons ell, el sistema del PSC ha generat un augment important de les despeses de l'Ajuntament, cosa que ha obligat a augmentar d'una manera notable els impostos que han de pagar els ciutadans. 'Això és especialment inadequat en el moment econòmic de crisi que viuen les famílies', ha dit.

Corominas ha puntualitzat que les finances municipals mostren un endeutament preocupant. 'És més greu si valorem que venim de l'època de més grans ingressos derivats de la construcció', ha afirmat. Segons Corominas, CiU havia advertit que l'època de vaques grasses tenia un final i que calia preparar-se pels temps difícils actuals, cosa que, segons ell, no s'ha fet.
Arxivat a