Poca participació a la primera edició del WEVOO

Olot, va acollir aquest cap de setmana, el primer festival de Western volcànic. Fonts de l’organització asseguren que han passat entre el dissabte i el diumenge un total d’unes 80 persones.

Marc Puig
23 de juny del 2009
576_1245703246DSCF0222
576_1245703246DSCF0222 | Marc Puig
Les activitats programades per aquest festival van començar el dissabte a la tarda amb la primera trobada de cavallets a la plaça Pia Almoina. Al mateix temps a l’espai Núria es va dur a terme la projecció d'una selecció de curtmetratges. A la nit, a la Pia Almoina es va celebrar un concert i una projecció de westerns a la fresca, amb el visionat de “La legion invencible” del conegut John Ford i “El pistolero” de Monte Hellman.


El diumenge, les projeccions dels curtmetratges, van començar mitja hora tard a causa que els participants al concurs van entregar els seus treballs més tard del previst, és a dir a dos quarts d’una del migdia. Segons el director del festival, Ivan Torres 'hi va haver un total de 13 equips participants, amb treballs molt ben pensats i fent així difícil escollir el guanyador del primer festival'. Una cinquantena de persones van seguir en directe el veredicte del concurs.

El premi al director més novell va recaure a Grau Armengol, amb "Les figures de playmobil”, altrament conegudes com a “clics”. No van tenir premi però si que van tenir un reconeixement els curts “La manilla d’oros i La vetlla del pardal” pel seu treball professional. El primer premi, va recaure al curt “L’apocalipsi Xavo” un curt basat en la critica del túnel de Bracons i reflectint també la proximitat que hi ha entre les dues comarques, la d’Osona i la de la Garrotxa.

L’organització espera repetir l’any vinent el festival.
Arxivat a