Inauguren la residència del Mas El Cassés

La residència del Mas El Cassés donarà servei a 23 persones amb discapacitat psíquica que treballen a la Cooperativa La Fageda.

Joan Guirado
22 de juny del 2009
576_1245431004casses
576_1245431004casses | Joan Guirado


El secretari general del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet, juntament amb l'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, el president de la Cooperativa la Fageda, Cristóbal Colón i la presidenta de la Fundació Félix Llobet Nicolau, Marta Ferrés, van inaugurar divendres a la inauguració de les obres de rehabilitació i adequació del Mas El Cassés com a residència per a la Cooperativa La Fageda.

La residència del Mas El Cassés donarà servei a 23 persones amb discapacitat psíquica que treballen a la Cooperativa La Fageda. A la planta baixa, també s’ubicarà un local social pels veïns del barri del Pla de Dalt, fet que converteix l'espai en pioner Catalunya. En aquest sentit, Sacrest reconeix que això és molt positiu, i es va felicitar per la posada en marxa d'aquest nou equipament.

Actualment, els usuaris que conviuran en aquest nou edifici viuen a uns habitatges del carrer Fontanella d'Olot. Cristóbal Colón va explicar que 'estan molt antiquats' i que calia fer aquest canvi. Un cop els 23 residents s'instal·lin al Mas El Cassés, aproximadament a mitjans de juliol, es començaran a rehabilitar els habitatges del carrer Fontanella per a futures necessitats.
El secretari general del DASC, també va posar en valor la unió entre els usuaris i els veïns del barri.

Les obres han tingut un pressupost d’uns 2 milions d’euros.