El centre d'Olot acollirà la cloenda dels jocs esportius

Redacció
10 de juny del 2009

Aquest proper dissabte, el centre d'Olot acollirà la cloenda dels Jocs Esportius que, anualment, organitza el Consell Esportiu de la Garrotxa. Enguany, un total de 2.400 esportistes -entre escolars i amateurs- han participat a les activitats organitzades durant la temporada.

La celebració de la cloenda a diferents espais del centre de la ciutat, respon a una clara aposta del Consell i de l'Associació de Comerciants, d'acostar l'esport al centre, i així també promocionar el comerç local. Per aquest motiu, i per segon any, les dues entitats col·laboraran per tirar endavant aquesta diada. A diferència de l'any passat, i per arribar a més gent, l'horari serà d'onze del matí a set del vespre.

El passeig de la Muralla, la plaça del Mig o la plaça de la Pia Almoina seran alguns dels espais on s'hi podran realitzar activitats esportives com les bitlles catalanes, el tennis o el Korfbal, un esport semblant al minibàsquet, però en el que no existeix el contacte entre jugadors.

Tot i que en un principi els diferents esports que s'oferiran van destinats a nens i nenes d'entre 6 i 18 anys, aquest cop i per primera vegada a la plaça del Mercat, també hi haurà inflables i activitats per als més menuts.

Al matí, es farà l'entrega de premis de la temporada, repartint als participants tiquets per esmorzar a diferents bars adherits a l'Associació de Comerciants. Al llarg del dia, tothom qui ho desitgi pot participar a les activitats dels diferents espais, o també aprendre aeròbic i patinatge amb un petit curset a la plaça Major.

Arxivat a