Detinguts per intentar robar a una joieria del centre d'Olot

Redacció
04 de juny del 2009
Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents de la comissaria d'Olot mentre estaven fent tasques de seguretat pel centre de la població, en el marc d'un dispositiu encaminat a prevenir i evitar els robatoris, van rebre l'avís que dos homes estaven intentant accedir a l'interior de la joieria Puigferrer d'Olot.

Un cop al lloc, els agents van localitzar dos individus que en adonar-se de la presència policial van accelerar el pas per fugir de l'espai, però els policies els van interceptar i identificar. La patrulla policial va comprovar que, la descripció d'aquestes persones, coincidia plenament amb la dels homes que estaven intentat forçar l'entrada del local. Acte seguit van adreçar-se a la joieria, on van observar que la persiana d'accés a la botiga estava forçada i totalment abonyegada de la part inferior.

Davant els fets i les evidències observades, els agents van detenir els dos homes, com a presumptes autors de la temptativa de robatori amb força a l'interior de l'establiment. Els detinguts, que no tenen antecedents, passaran properament a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.

En declaracions a laGarrotxa.info, els propietaris de la joieria, situada a la plaça Móra, explicaven aquest matí que 'els mossos ens van alertar a l'entorn de les quatre de la matinada'. Han reconegut que 'ens vam espantar' a la vegada que han recordat que aquesta 'era la primera vegada que intentaven robar a l'establiment que té més de cent anys d'història'.
Arxivat a