Torna a Olot una nova edició del festival PNRM

Redacció
21 de maig del 2009

L’exposició “I tu, a qui t’encomanes?” de Jordi Puig; l’estrena de l’espectacle El lloc on visc de Dimitri Ialta -produït per PNRM-; l’estrena a Catalunya de Bola de neu, de Le Muscle; un concert de Gran Teatre Amaro; Devoris Causa, d’Escarlata Circus; la gravació d’un videoclip d’Starsky&Hash, o un dinar cantat en el que participen tots les comensals –Cantatataula de la companyia de la Font del vi- són algunes de les propostes que s'inclouen dins el programa del Panorama 2009.

A banda d'aquests espectacles, el PNRM d'enguany tambè presentarà a Catalunya la discoteca més petita del món. Durant el festival també s'entregarà la beca incubadora que enguany ha rebut 78 projectes d'arreu d'Europa.



L'edició d'enguany del festival PNRM es durà a terme del 28 al 31 de maig a diferents espais de la ciutat, majoritàriament al carrer, tal i com va explicar durant la presentació del festival, la regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Olot, Anna Torrent. 
El cartell és obra de Dani Lagarto, que ha explicat que 'em vaig fixar molt amb els símbols d'on vivim' alhora de dissenyar-lo.
 

Arxivat a