A punt d'acabar una promoció de pisos de P.O.

Els nous habitatges, en total 10 a la promoció del carrer Esgleiers, estan destinats principalment a joves, amb un lloguer que girarà a l'entorn dels 190 euros.

Redacció
19 de maig del 2009


Ahir al matí una delegació de l'empresa municipal Guosa, regidors de l'Ajuntament i periodistes, van visitar la nova promoció de pisos de Protecció Oficial, situada al carrer Esgleiers, molt a prop de la Plaça Campdenmàs i la Plaça Major.
El nou edifici disposa de deu habitatges, tres per planta excepte la quarta que només té un pis. En aquest sentit, l'àtic està pensat per acollir famílies nombroses, que necessitin més espai. La resta d'habitatges, estan pensats principalment per a menors de 35 anys.

El regidor d'Habitatge de l'Ajuntament d'Olot, Llorenç Planagumà, va explicar ahir que amb aquesta promoció i una futura que s'ha de finalitzar a la Plaça del Carme 'volem que l'accés a l'habitatge no sigui un problema'.

Aquesta promoció, els habitatges de la qual tenen una superfície d'entre 39 metres quadrats i 87 metres quadrats, ha d'estar finalitzada a principis de juny, segons va anuncia ahir el regidor d'Urbanisme Joan Albesa. Serà a partir d'aquest moment, que s'obrirà el període de pre-inscripció, que estarà regulat per les mateixes bases que totes les convocatòries de Protecció Oficial. No obstant, a diferència de la promoció del carrer Proa, els contractes per aquests habitatges seran de 5 anys renovables, amb un cost mensual que girarà a l'entorn dels 190 euros.

Albesa també va explicar que la construcció d'aquests habitatges 'és una peça important de la transformació del barri vell', ja que 'a part de regenerar la zona, porta gent jove a viure-hi en pisos de qualitat'.

Arxivat a