Una poetessa col·loca bústies a Olot per un espectacle de PNRM

Redacció
17 de maig del 2009
En el marc del festival Panorama (PNRM), que tindrà lloc a Olot del 28 al 31 de maig, la poetessa Laia Noguera demana la participació dels ciutadans per realitzar una acció literària dins el festival. S’han col•locat una sèrie de bústies vermelles pel centre de la ciutat amb la voluntat que, tothom qui vulgui, hi pugui dipositar un escrit on parli del que li inspira aquell indret on està situada la bústia.

Les bústies estaran penjades fins el proper 25 de maig. Llavors, l’escriptora en recollirà el contingut i utilitzarà el material per a la realització d’un itinerari poètic que portarà per nom Rastres i que es podrà veure el diumenge 31 de maig al matí. A banda, Laia Noguera va estar durant quinze dies el passat mes de febrer a Olot fent una residència amb la voluntat d’impregnar-se del paisatge, de l’entorn i de la gent de la ciutat. Fruit de tot plegat en resultarà Rastres: un recital caminat, un experiment literari destinat a fer viure a través de la poesia els espais d’Olot.
Hi ha bústies situades davant el Teatre Principal, al capdamunt del carrer Sant Tomàs, a la plaça Móra, al carrer Clivillers (davant l’oficina d’habitatge), davant el Consell Comarcal, al bar Pia&Co., al bar Racó de la Font, al Núria i a la Biblioteca.
Arxivat a