L'empresari Ricard Simon dóna 1,2 milions d'euros per construir una nova llar d'infants a Olot

Redacció/ACN
16 de febrer del 2008
 
La nova llar d'infants d'Olot es construirà en uns terrenys que ja són de titularitat municipal i, per tant, les obres poden començar en un termini curt de temps. Segons ha explicat l'alcalde, Lluís Sacrest, es farà un concurs públic de projectes per a la construcció, i es preveu que les obres puguin començar d'aquí a un any.

El nou centre que es construirà al Morrot tindrà una capacitat per escolaritzar entre 80 i 90 alumnes, amb unes dimensions similars a les que tindrà la llar d'infants que s'està construint actualment al barri de les Fonts.

Ricard Simon, propietari del grup Simon dedicat a la construcció de petit material elèctric, va dir que feia temps que volia fer alguna cosa per la ciutat, i per això va decidir fer aquesta donació d'1,2 milions d'euros.

Per la seva banda, l'alcalde, va expressar el seu agraïment per aquest acte que 'de ben segur passarà a formar part de la història de la generositat olotina'. En aquest sentit, Sacrest va recordar la donació d'uns terrenys feta per una altra família olotina per a la construcció de l'actual Parc Nou.