Suspenen la Pocatraça 2024 per falta de neu

És la tercera vegada consecutiva que la prova d'esquí s'acaba cancel·lant

Imatge d'arxiu de la Pocatraça
Imatge d'arxiu de la Pocatraça | Martí Albesa
Redacció
05 d'abril del 2024
Actualitzat a les 17:11h

El Centre Excursionista Olot i l'Ski Club Camprodon, organitzadors de la Pocatraça, han decidit cancel·lar l'edició d'aquest 2024 per falta de neu. La prova d'esquí de muntanya s'havia de celebrar aquest diumenge a Vallter, però, finalment, s'ha decidit suspendre-la per les condicions meteorològiques.

"Malauradament, s'ha constatat que la falta de nevades adequades no permeten garantir la seguretat i la qualitat de la competició i de la marxa popular. La seguretat i el benestar dels esportistes sempre han de ser la nostra prioritat. Per tant, ens veiem obligats a suspendre l'esdeveniment en aquesta ocasió", asseguren en un comunicat els organitzadors.

La d'aquest 2024 era la dotzena edició de la Pocatraça. Les dues entitats organitzadores també han cancel·lat la celebració de la Marxa Popular Sant Bernat que s'havia de celebrar al mateix dia i al mateix lloc. Aquest és el tercer any consecutiu que es cancel·la la Pocatraça, ja que des del 2021 les condicions meteorològiques no han acompanyat.