​Localitzen més d'una desena de trampes per a animals al barri de les Tries d'Olot

Ho ha denunciat l'associació Som la seva veu i el cas es troba en mans de la Policia Municipal

Imatge d'una de les trampes
Imatge d'una de les trampes | Som la seva veu
Nació
27 de març del 2024
Actualitzat a les 19:34h
Més d'una desena de trampes per animals han aparegut aquest dimecres a Olot. Concretament, han estat localitzades al barri de les Tries, a la zona est del polígon de les Mates, sota l'antic pont de les Tries, a prop de la rotonda que connecta amb la carretera que puja fins a Begudà. Es tracta d'un espai on es passegen gossos i està a la vora del riu Fluvià. L'avís l'ha donat l'entitat de voluntaris Som la seva veu.

Es tracta de trampes dissenyades de manera artesanal que busquen que l'animal piqui a través del menjar. S'han trobat més d'una desena de papers de plata amb peces de carn arrebossades i escuradents embolicats amb cotó. Per sobre també hi havia alguna mena de producte granulat que l'entitat sospita que es tractaria d'algun tipus de verí. Totes les trampes estaven col·locades arran de terra i es desconeix si anaven dirigides a gats, gossos o fauna salvatge.

El cas s'ha posat en coneixement de la Policia Municipal i s'han agafat mostres que s'analitzaran. De moment, es desconeix qui podria haver estat l'autor. L'entitat ha demanat a la ciutadania que si troba algun fet sospitós més que els ho faci saber. L'associació també ha alertat que "darrerament estem rebent avisos esgarrifants", ja que aquest últim episodi s'afegeix al que fa pocs mesos també va donar a conèixer l'entitat sobre maltractaments de gats a la ciutat.
Arxivat a