​La Garrotxa preveu una ocupació turística de més del 80% aquesta Setmana Santa

Se superarà la dada de l'any passat

Dues persones caminant per la via verda de Santa Pau
Dues persones caminant per la via verda de Santa Pau | Pau Masó
Nació
26 de març del 2024
Actualitzat a les 10:41h
La Garrotxa preveu una bona ocupació turística per aquesta Setmana Santa. Segons les dades de Turisme Garrotxa, se situarà per sobre del 80%. En concret, es preveu que s'arribi al 82% sense comptar les reserves d'última hora que podrien fer pujar la dada. Això significa que se superarà el 80% d'ocupació que hi va haver l'any passat en la mateixa època.

Per tipus d'allotjament, els apartaments d'habitatge i ús turístic seran els que tindran una ocupació més alta (88%), seguits de les cases de turisme rural i les de colònies (85%). En un altre esglaó, s'hi situen els hotels (amb un 77%) i els càmpings amb un 77% d'ocupació.
Segons Turisme Garrotxa, les estades dels turistes aquesta Setmana Santa a la Garrotxa es repartiran en tres franges diferents: de dilluns a dijous, de divendres a dissabte (2 nits), i finalment la nit de diumenge a dilluns.

Aquesta Setmana Santa 2024 a la Garrotxa hi haurà diferents activitats que expliquen i ajuden a arribar a la taxa d'ocupació prevista. En primer lloc, Olot acollirà el Campionat de Seleccions Territorials de Vòlei i això fa que alguns equips facin estades a hotels de la ciutat. Per altra banda, també s'han potenciat les visites guiades a diferents espais de la comarca i s'han estrenat noves activitats com la ruta del Triangle Sacre d'Olot.