El CPA Olot recupera el títol català

Després de dos anys, les patinadores olotines han guanyat el campionat català de xou per 21a vegada

Imatge del ball «Mulla't» aquest dissabte a Granollers
Imatge del ball «Mulla't» aquest dissabte a Granollers | La Xarxa +
02 de març del 2024
Actualitzat a les 21:29h
El CPA Olot torna a ser campió de Catalunya dos anys després. Aquest dissabte a la tarda al Palau d'Esports de Granollers, les patinadores olotines han aconseguit treure's l'espina que tenien clavada des de l'any passat quan van quedar en segona posició i van veure com el Girona els robava la primera plaça. 

Aquest dissabte, però, el CPA Olot ha recuperat el tron català del patinatge artístic amb el ball Mulla't, el qual ha quedat en primera posició. El disc ha sortit net i ha estat puntuat amb 41,40 punts, 1,2 punts més que la primera competició del curs disputada fa aproximadament un mes al pavelló de Fontajau de Girona (l'Open Catalunya). Amb el d'aquest dissabte, el CPA Olot ja suma 21 campionats catalans en la seva història.

En segona posició ha quedat el Girona amb el ball "+++" (32,39) i en el tercer graó del podi hi ha pujat el Tona amb Fast race (31,05). La resta de la classificació ha quedat de la següent manera: quart el Maçanet (24,98), cinquè el Masnou (23,13), sisè el Folgueroles (22,65), setè el Gimnàstic de Tarragona (18,24) i vuitè el 2Rius de Barcelona (14,36). 


 

El grup petit, 6è

Tot i fer una molt bona actuació, qui no ha pogut celebrar cap triomf aquesta tarda ha estat el grup petit del CPA Olot. El ball Sí, amo! ha quedat en sisena posició, la mateixa que va obtenir a l'Open Catalunya. El que no ha estat igual, però ha estat la puntuació. El grup petit ha aconseguit 24,3 punts, mentre que fa tres setmanes a Fontajau els jutges els n'hi van atorgar 28. Aquest diumenge serà el torn del grup Júnior del CPA Olot que també disputarà a Granollers el campionat català.

La pròxima parada de la temporada per al club olotí serà d'aquí poques setmanes al campionat espanyol que se celebrarà aquest mateix mes de març, del 21 al 23, a Santander (Cantàbria).
Arxivat a