​Una important fuita de gas obliga a tallar l'avinguda Sant Jordi d'Olot

Els fets han passat aquest dijous a la tarda i els Bombers han obligat els veïns a confinar-se

El punt on ha tingut lloc la fuita de gas
El punt on ha tingut lloc la fuita de gas | Bombers
Nació
15 de febrer del 2024
Actualitzat a les 19:38h
Una fuita de gas ha encès les alarmes aquest dijous a la tarda a Olot. Els fets han passat cap a les cinc de la tarda a l'avinguda Sant Jordi. La maquinària d'unes obres que estava treballant a la zona ha perforat accidentalment una canonada de gas "de certa importància", segons han informat Bombers. Això ha provocat que hi hagués una fuita important de gas que, gràcies al fet que fos a l'aire lliure no ha suposat cap risc d'explosió. L'accident no ha suposat ferits. 

Els Bombers han actuat ràpidament en l'accident tallant el trànsit de l'avinguda Sant Jordi a uns 200 metres a banda i banda del punt on hi havia la fuita. També han obligat als veïns més propers a confinar-se a casa per precaució.

Paral·lelament, s'ha avisat a la companyia del gas, la qual ha tancat diferents vàlvules per tallar la fuita. Els Bombers han estat treballant per retirar tot el gas que quedava a la canonada i fins que això no ha passat no s'ha pogut reobrir el trànsit a l'avinguda Sant Jordi. La circulació de vehicles ha tornat a la normalitat cap a les 19:30 h, dues hores i mitja després de l'incident. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat quatre dotacions de Bombers i altres efectius de la Policia Local que han redirigit el trànsit pel centre de la ciutat. 
Arxivat a