​«La Travessa» de TV3 arriba a la Garrotxa

El Salt del Sallent, el Mallol i l'Alta Garrotxa són els principals atractius que apareixen als dos capítols que el concurs dedica a la comarca

Imatge del programa al volcà Croscat
Imatge del programa al volcà Croscat | 3Cat
Nació
13 de novembre del 2023
Actualitzat a les 18:11h
El concurs televisiu La Travessa de TV3 ja ha arribat a la Garrotxa. Els dos capítols que tenen lloc a la comarca ja es poden veure a la carta a través de la nova plataforma 3Cat. Són el capítol cinc i sis del reality presentat per la influenciadora Laura Escanes i que es va gravar el passat estiu

El pas del programa per la Garrotxa comença a les Escletxes de la Freixaneda, on els concursants arribats de la comarca d'Osona, fan una de les proves. Després arriben fins al Salt del Sallent per fer un descens espectacular pel cingle de la Vall d'en Bas a través d'un ràpel de gairebé 200 metres d'altitud. Més tard, es dirigeixen cap al Mallol i fan nit a prop del volcà Croscat, passant pel Parc de Pedra Tosca.

A la capital de la Garrotxa hi té lloc una de les proves que serveixen per aconseguir "el benefici". La fan dues de les vuit parelles que van començar l'aventura i consisteix a cuinar patates d'Olot. En aquesta prova es compta amb la participació del restaurant La Deu, qui ensenya als concursants com fer un dels plats més típics de la comarca.
 

Laura Escanes i una de les parelles al Mallol Foto: 3Cat


En el segon capítol dedicat a la Garrotxa, La Travessa se situa a l'Alta Garrotxa, precisament a Sadernes, on comença l'etapa. Els concursants caminen pel camí que segueix la riera de Sant Aniol i, fins i tot, es banyen a un dels seus gorgs. El pas de La Travessa per la Garrotxa s'acaba quan els concursants entren a l'Alt Empordà per Albanyà i Sant Llorenç de la Muga.

La Travessa és un programa de TV3 que, de moment, només es pot veure a la carta i que consisteix en una competició entre vuit parelles per un premi de 10.000 euros. Durant quinze dies, els concursants disputaran etapes i guanyarà qui arribi primer. També hi ha diferents proves d'eliminació i "de benefici". Fins ara, només s'han penjat a la plataforma 3Cat sis capítols i els següents estaran disponibles a partir del 17 de novembre. 

Miraaquí els capítols 5 i 6 del programa que tenen lloc a la Garrotxa.