El CPA Olot, campió del món per catorzena vegada

Les patinadores olotines han guanyat aquest diumenge el títol mundial a Colòmbia

El CPA Olot just després del ball a Ibagué
El CPA Olot just després del ball a Ibagué
01 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 21:57h
El CPA Olot torna a tocar l'olimp del patinatge artístic mundial després de dos anys sense fer-ho. Aquest diumenge de matinada les patinadores olotines han aconseguit l'or en el Campionat Mundial de Patiantge Artístic de Ibagué, a Colòmbia. Ho han aconseguit amb el ball No em vinguis amb cuentus que ha aconseguit una nota total de 41,02 punts amb una penalització de 0,5. El Girona ha quedat amb 40,17 punts en segona posició i sense cap penalització. 

El CPA Olot acaba a dalt de tot en una temporada que va tenir una forta entrebancada al campionat espanyol disputat a Barcelona, on van quedar terceres i van haver de triar entre disputar l'europeu o el mundial. Després mig any esperant la cita mundialista, les olotines s'han pogut treure aquella espina clavada des del mes de març. 

"Crec que és com la il·lusió del primer dia. Competir per trobar tot el treball que hi ha al darrera és únic", ha assegurat el director artístic del CPA Olot, Ricard Planiol en declaracions a la televisió del campionat. "Crec que és un missatge a través d'un conte. Els contes a vegades tenen un missatge equivocat i hem volgut donar la nostra versió del missatge", ha assegurat Planiol sobre el ball de les olotines enfocat de manera explicita sobre el paper de la dona en la societat. 


 
Arxivat a