​Pàdel a la Garrotxa: pistes, horaris i preus

Consulta les opcions que hi ha a la comarca per jugar un dels esports que està més de moda

A la Garrotxa hi ha cinc principals instal·lacions per jugar a pàdel
A la Garrotxa hi ha cinc principals instal·lacions per jugar a pàdel | Arxiu ND
Nació
27 de setembre del 2023
Actualitzat el 04 d'octubre a les 9:11h
El pàdel és un esport que els últims anys ha experimentat un auge molt important entre la població. Tant és així que, en els últims anys, a la Garrotxa ha crescut el nombre de pistes i instal·lacions per poder-lo practicar. A NacióGarrotxa us recollim les opcions que hi ha a la comarca.

Pàdel Indoor Garrotxa


Es tracta de l'única instal·lació dedicada exclusivament al pàdel que hi ha a la comarca. Té fins a cinc pistes de pàdel. Està ubicada al polígon industrial de les Preses. Obre cada dia de dilluns a diumenge. Els dies de cada dia obre fins a les onze de la nit; el dissabte fins a les 20 h i diumenge fins a les 14 h. Cada dia obre a les 9.30 h.

Depenent de l'horari que es jugui, hi ha un preu o un altre per persona:

Matí de 9:30 a 13 h – 3 €/h. Dues hores màxim de reserva
Migdia de 13 a 18 h – 4,50 €/h. La següent mitja hora o hora completa a 1.50 €
Tarda de 18 a 23 h – 7 €/h. La següent mitja hora a 3,50 €
Cap de setmana – 5 €/h. La següent mitja hora a 1,50 €


Club Tenis Olot

És un dels dos clubs de tenis que hi ha a la ciutat d'Olot i en les seves instal·lacions hi ha dues pistes de pàdel. Està ubicat al costat del Parc Nou i té tota mena d'instal·lacions, a part de pistes de pàdel. L'accés, però, està restringit als socis del club. Clica aquí per més informació. 
 

Club Poliesportiu Santa Pau

El club esportiu del municipi garrotxí compta amb una pista de pàdel a l'aire lliure. El club també ofereix la possibilitat de dur a terme entrenaments grupals o personalitzats. La pista està oberta de 7:00 a 23:30 h i les tarifes són les següents:

1 hora: 12 euros
1 hora i mitja: 18 euros
2 hores: 24 euros

 

Club Natació Olot

Les instal·lacions del club situades al barri de les Tries d'Olot també compten amb tres pistes de pàdel obertes a tothom. Estan obertes cada dia de la setmana: de dilluns a divendres de 6:30 h a 22 h, el dissabte de 7:30 h a 21 h i diumenges fins a les 15 h.

La pista es pot llogar per 12 € durant el dia o 15 durant la nit. Les persones que no siguin sòcies hauran de pagar l'entrada a les instal·lacions que val vuit euros.

 

Club Poliesportiu Santjoanenc

Les instal·lacions d'aquest club esportiu del poble de Sant Joan les Fonts també compten amb dues pistes de pàdel. Estan obertes cada dia de 8 a 22 h. Es poden fer reserves per 60, 90 o 120 minuts.

El preu del lloguer de la pista varia segons si ets soci o no. La reserva va a nom únicament d'una persona, en el cas que sigui sòcia tindrà preu de sòcia i viceversa, independentment dels companys siguin socis o no.

De 8 a 16 h: socis 8 € / no socis 14 €
De 16 a 21 h: socis 12 €/ no socis 18 €