Ensurt a l'Escola Sant Roc d'Olot per una fuita de gas

L'incident no suposat cap risc, tot i que els Bombers han hagut de sectoritzar la cuina del centre en plena arribada dels alumnes

Imatge del dispositiu que els Bombers han establert durant la detecció de la fuita
Imatge del dispositiu que els Bombers han establert durant la detecció de la fuita | Cedida
Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 17:45h
Un ensurt i res més és el que s'han emportat aquest dijous al matí tots els alumnes, famílies, professors i treballadors de l'Escola Sant Roc d'Olot. A primera hora, al voltant de les vuit del matí, s'ha detectat una olor de gas que ja s'havia intuït el dia abans. Els responsables de l'escola han avisat els Bombers, qui ha enviat tres dotacions fins al centre.

En arribar, els efectius han corroborat l'olor de gas. S'ha avisat la companyia i s'ha començat la inspecció per trobar d'on procedia. Han determinat que l'olor venia de la cuina i s'ha sectoritzat la zona. Finalment, s'ha trobat una petita fuita de gas relacionada amb la campanya extractora. La fuita s'ha tancat igual que la clau de pas. Els Bombers han deixat en mans dels serveis tècnics de l'Ajuntament la situació i han marxat sense més incidències.

La situació, però, ha generat molta expectació en plena hora punta d'entrada a l'escola. Els Bombers han mesurat els nivells de l'aire i han determinat que no hi havia cap mena de risc. Amb menys d'una hora els efectius ja tornaven cap al parc.
Arxivat a