Olot dedica una setmana al comerç de proximitat

Durant cinc dies hi haurà formacions, xerrades i activitats impulsades per l'Associació de Comerciants

Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:15h
L'Associació de Comerciants d'Olot impulsa una nova iniciativa per donar múscul al comerç de la ciutat. Durant cinc dies durà a terme formacions, xerrades i activitats per crear xarxa entre els botiguers d'Olot. La Setmana del Comerç a Olot començarà el dimarts 13 de juny i s'acabarà el dissabte 17.

El dia 13 es durà a terme una formació sobre com potenciar les habilitats comercials a la FES. El dimecres a la botiga del centre de Manxa es durà a terme una conferència a càrrec de Carles Martí, consultor i formador comercial, sobre el comerç de proximitat a l'era del neuromàrqueting. Dijous 15 de juny a les 20 h l'Espai Cràter acollirà la Jornada d'intercanvi d'experiències, una trobada entre els comerciants de la ciutat. La jornada, conduïda per Carles Martí, permetrà presentar diversos models comercials d'èxit de la ciutat com Magatzems Olot i Cal Marxant. A més, també s'entregaran els reconeixements a la trajectòria, innovació i col·laboració entre els comerciants olotins.

La Setmana del Comerç a Olot acabarà el dissabte 17 de juny amb el Shopping Dia&Nit, una jornada completa dedicada a totes aquelles persones que vulguin gaudir del comerç local de la ciutat. Durant tot el dia, les persones que comprin en algun dels locals associats a l'ACO podran omplir una butlleta i participar en el sorteig d'un xec de 300 euros i un àpat a Les Cols. Els usuaris i usuàries hauran de dipositar la butlleta a partir de les 19 h a l'espai de l'ACO que s'habilitarà a la Plaça Rector Ferrer i, posteriorment, a les 12 de la nit es portarà a terme el sorteig. Per participar-hi és necessari disposar de butlleta segellada i mostrar el tiquet de caixa corresponent.
Arxivat a