Més de 250 estudiants comencen la Selectivitat a la Garrotxa

Ho fan al Bosc de la Coma d'Olot fins divendres

Una aula del Bosc de la Coma aquest dimecres durant la Selectivitat
Una aula del Bosc de la Coma aquest dimecres durant la Selectivitat | Martí Albesa
Redacció
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:01h
Nervis, emocions i repassos d'última hora. Aquest era l'ambient que es vivia minuts abans de les 9 del matí a l'institut Bosc de la Coma, on aquest dimecres 261 alumnes de la Garrotxa i el Ripollès han començat les proves de Selectivitat.

Els alumnes han donat el tret de sortida amb Llengua Castellana i Literatura. A les 12 h serà el torn de la Llengua Estrangera i a les 15 h començaran les optatives: Anàlisi Musical, Ciències de la Terra, Cultura Audiovisual, Física o Geografia.

La Selectivitat s'allargarà fins divendres. Dijous serà el dia de l'assignatura obligatòria d'Història, i les optatives de Dibuix Artístic, Llatí, Matemàtiques, Dibuix Tècnic, Història de l'Art, Història de la Filosofia, Literatura Castellana i Química. Divendres les Proves d'Accés a la Universitat acabarà amb Llengua Catalana i Electrònica, Fonaments de les Arts, Grec, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, Biologia, Disseny, Economia de l'Empresa, Literatura Catalana i Tecnologia Industrial.

Els resultats de les PAU 2023 es donaran a conèixer el dijous 22 de juny i la preinscripció universitària serà del 6 al 30 de juny.
Arxivat a