​Neix un nou festival cultural per dinamitzar la plaça del Carme d'Olot

Es diu Karma Fest, reunirà concerts, cinema i dansa, se celebrarà el juny i juliol i començarà aquest dissabte

Detall del cartell de la primera edició del Karma Fest
Detall del cartell de la primera edició del Karma Fest | Núria Social
Redacció
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:13h
La plaça del Carme d'Olot ja té el seu propi festival. Es tracta del Karma Fest, una iniciativa impulsada des de l'associació Núria Social i que té l'objectiu de dinamitzar "un dels espais més degradats del Barri Vell" tal com assenyalen els organitzadors. El certamen es dividirà en quatre dissabtes, dos de juny i dos de juliol.

La programació girarà entorn de concerts de grups locals, mostres de cinema a la fresca, dansa, l'art mural o la performance. "És una proposta amb dues línies centrals, el cinema i la música i amb una clara aposta per la multidiciplinarietat i hibridació", asseguren des del Núria Social. Tot i que la programació s'anirà desgranant a mesura que s'acostin les dates, ja s'ha avançat que hi actuaran grups locals com Kabra Boja, Això's Lava o Manzau.

Precisament, Manzau serà l'artista responsable d'obrir el festival aquest dissabte 3 de juny. L'actuació de l'olotina Anna Serra serà a partir de les 21 h. Després del concert, es projectarà el documental Des-Nudos que recull set converses entre diferents joves amb problemes de salut mental. Seguidament, es farà cinefòrum de la projecció amb la codirectora del film Diana Casellas, Marino de la Cruz (Terapeuta Gestalt, Terapeuta Corporal Integratiu i Educador Social ) i la cantautora Anna Serra (Manzau).

Les pròximes dates del Karma Fest seran el 17 de juny i el 7 i 14 de juliol. La programació s'anunciarà a través de les xarxes socials del Núria Social i Pegàs de Foc, la comunitat de joves de la Garrotxa, Ripollès i Alt Empordà. El Karma Fest també compta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants d'Olot, les Festes del barri del Carme i el Festival Varietats Autòctones.
 

El cartell del Karma Fest, obra d'Arnau Nogué Foto: Núria Social

Arxivat a