​​Els candidats d'Olot ja han votat

Tots ho han fet al matí i un no ha votat a la capital de la Garrotxa

Tots els candidats d'Olot ja han votat durant el matí
Tots els candidats d'Olot ja han votat durant el matí | Martí Albesa
Nació
28 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:10h

La jornada electoral ha començat sense problemes a la Garrotxa. A les nou del matí s'han constituït sense problemes totes les meses electorals de la comarca i la ciutadania ha pogut començar a votar amb normalitat amb més o menys afluència segons els casals i el municipi.

Tots els candidats d'Olot han votat durant el matí. Els més matiners han estat Jordi Gasulla i David Coromina. Tots dos ho han fet al Casal Marià, a les 9 i a les 9:15 h, respectivament. A les 9:30 ha votat el candidat de Junts, Pep Berga al casal de les Fonts i a les 10 h, Josep Guix a l'Institut Garrotxa. Per últim, han votat Josep Quintana d'ERC i Jordi Rubio d'Activem Olot. Tots dos al casal de Sant Miquel. Els candidats olotins han aprofitat el moment de votar per fer una crida a la participació. 

L'únic candidat d'Olot que no ha pogut votar a la ciutat ha estat Raül Valls, que viu i està empadronat a la Vall d'en Bas. El candidat d'Olot en Comú no s'haurà pogut votar a ell mateix i ha hagut d'escollir entre les dues llistes que hi ha a la Vall d'en Bas: Lluís Amat i Toni Arimany. 

Per altra banda, el candidat de VOX va votar per correu. La jornada electoral avança sense incidències i a les 14 h s'esperen les primeres dades de participació. De moment, l'hora de més afluència ha estat quan s'han obert els col·legis. Al llarg del matí l'assistència de votants ha estat tranquil·la.