Junts acaba la campanya prometent actuacions a l'espai públic

El partit preveu continuar actuant a places, parcs i arbrat

Pep Berga acompanyat del seu equip aquest divendres al parc de les Mòres
Pep Berga acompanyat del seu equip aquest divendres al parc de les Mòres | Pau Masó
Nació
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:24h

Junts ha posat punt i final a la campanya electoral parlant de serveis urbans i espai públic. El partit ha assegurat que, si torna a governar, té previst reformar noves places, parcs i zones públiques de la ciutat.

Pel que fa a les places, el candidat de Junts, Pep Berga, ha explicat que tenen pensat fer millores a la plaça Pia Almoina, la plaça de Sant Francesc, la plaça Clarà i la plaça Mas Baix, a Sant Pere Màrtir. "En el cas de la plaça Clarà hauria de ser una actuació en la part més verda de l'arbrat", ha dit Berga.

Amb relació als parcs infantils, Junts creu que caldria millorar el Parc Martí i Pol, el de Bonavista, el de la plaça Pequín o el de Malatosquer. També preveuen millorar la urbanització d'alguns carrers i parcs urbans com el Parc Nou.

"Sobretot el que haurà d'afrontar la ciutat els pròxims anys és la reurbanització d'alguns dels barris", ha dit Berga. Per això, proposen començar a actuar en el pròxim mandat a la zona de Montolivet i iniciar la redacció del projecte de reforma de l'avinguda Santa Coloma del barri de Pequín.

Per últim, Junts també s'ha compromès a augmentar el nombre anual d'arbres plantats. "Actualment, ja no executem cap projecte sense tenir en compte d'incloure tot aquell arbrat que sigui possible. La mitjana de replantar-ne uns 200 a l'any hem de mirar d'augmentar-la progressivament per donar compliment a les mocions que hem aprovat per tenir una ciutat cada vegada més termoregulada", ha assegurat el candidat juntista.