​​La CUP es compromet a «trobar una solució» per la plaça del Mig

​El partit, però, no es mulla en dir quina i assegura que no serà a "qualsevol preu"

Els membres de la CUP a la plaça del Mig aquest divendres
Els membres de la CUP a la plaça del Mig aquest divendres | Pau Masó
Nació
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:11h

La CUP Olot ha acabat la campanya electoral a la plaça del Mig. Ho ha fet per mostrar el compromís del partit en arreglar el terra lliscant que cada hivern provoca caigudes a la plaça. Si el partit aconsegueix governar la ciutat, es compromet a trobar la solució i aplicar-la: "Manifestem el nostre compromís a trobar una solució i aplicar-la. Ens comprometem a fer efectiva la solució els pròxims quatre anys", ha dit el candidat de la CUP, Jordi Gasulla.

El partit denuncia que el passat hivern hi va haver una vintena de caigudes i considera "un miracle" que no hi hagi hagut accidents greus. "Si l'Ajuntament no hi posa una solució, haurà d'acabar assumint una desgràcia i el cost de la responsabilitat civil subsidiària. Ni a nivell econòmic ni humà és lògic mantenir la plaça en aquest estat", diu Gasulla.

La CUP, però, no es mulla sobre quina ha de ser la solució i diu que no "pot ser a qualsevol preu". El partit es compromet a trobar una solució per a una plaça que es va reformar el 2018 i que va costar més de 400.000 euros.