Mor un menor en un accident de trànsit a Riudaura: el conductor anava begut, drogat i no tenia carnet

L'home al volant era el germà de la víctima i els fets han passat aquest dilluns al matí a la carretera que comunica el municipi amb Olot

Moments després de l'accident
Moments després de l'accident | Radars Garrotxa
Redacció
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:57h
Un jove de 16 anys i veí de Montagut i Oix ha mort aquest dilluns al matí en un accident de trànsit a la carretera GIP-5223 que comunica Riudaura amb Olot, a la Garrotxa. L'accident s'ha produït cap a dos quarts de set del matí al quilòmetre 1 de la carretera i el conductor del vehicle, germà de la víctima, ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i de drogues, a més de circular sense carnet.

El conductor ha perdut el control per causes que s'estan investigant, el cotxe ha sortit de la via i ha bolcat. La víctima, que anava de passatger, ha mort a causa de l'accident. El supervivent  ha estat atès pel SEM en estat menys greu i l'han traslladat a l'Hospital Trueta de Girona.

Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 58 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.