​No és un vial tallarà l'avinguda Sant Jordi en record a Toni Fité

Ho faran el diumenge amb una bicicletada per reivindicar les seves demandes enmig de la campanya electoral

Redacció
18 de maig del 2023
Imatge d'arxiu d'una protesta de l'entitat olotina
Imatge d'arxiu d'una protesta de l'entitat olotina | @noesunvial
Després de més d'un any sense fer-ho, No és un vial tornarà a tallar l'avinguda Sant Jordi d'Olot per reclamar la variant de la ciutat. Aquesta vegada, però, l'acció tindrà serà un sentit homenatge al veí i membre de la plataforma mort sobtadament el 2022, Toni Fité. Aquest dimecres 17 de maig s'ha complert un any de la seva defunció i la plataforma vol que l'acció sigui també en record a un dels fundadors de l'entitat veïnal.

El tall de l'avinguda Sant Jordi serà diumenge a partir de les 11 h. L'acció consistirà en una bicicletada que també es pot seguir a peu i que es reunirà davant la piscina municipal i es dirigirà direcció les Tries fins a arribar a la casa on vivia Fité, a la cruïlla de l'avinguda amb el carrer Volcà Croscat. Allà, a les 12 h, es farà un homenatge a la seva figura.

Amb l'acció, No és un vial també pretén tornar a alçar la veu enmig de la campanya electoral per reclamar la variant d'Olot. L'entitat recorda que cada dia passen per l'avinguda 16.000 vehicles, dels quals 1.800 són camions. En un comunicat enviat a la premsa asseguren que ara "és un bon moment" per tornar a sortir al carrer: "Perquè les eleccions municipals situen a les nostres mans els noms dels equips i persones que regiran el destí de la ciutat, i amb això el nostre", afirmen.
Arxivat a