​Pol Ferrés publica el seu segon àlbum, «Guateking»

El nou treball del cantant de Montagut inclou nou cançons i vol ser un sinònim de festa

Pol Ferrés amb la seva banda
Pol Ferrés amb la seva banda | Pol Ferrés
Redacció
09 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:23h
Pol Ferrés ha publicat recentment el seu segon àlbum. Sota el títol de Guateking, el cantant de Montagut vol transmetre festa, amistat i ganes de viure. De fet, el nom del disc prové de la paraula "Guateque", el que es coneix com una festa domèstica on es menja i es balla entre amics. Guateking seria l'acció de fer guateque.

El treball ja s'ha estrenat en públic. Ho va fer aquest cap de setmana, només un dia després de publicar-se, al II Memorial Jordi Compte de la Penya Almogàvers Garrotxins. Centenars de persones ja van poder veure en directe el nou àlbum que inclou nou cançons, entre les quals hi ha els singles Txa Txa Txa i Tornarem a caminar. També hi ha dues col·laboracions especials: la del raper garrotxí JupyKer i la coral de l'Auditori de Girona, el Cor Geriona.



El disc està produït per Roger Martín, també baixista de la banda, i masteritzat pel garrotxí Marc Usano. Guateking ja està disponible a totes les plataformes. Es tracta del segon disc en dos anys de Ferrés, després que el 2022 publiqués Inefable.