1 de 10
Instal·lacions

Olot avançarà l'obertura de la piscina municipal per combatre onades de calor

Serà el pròxim 3 de juny, tres setmanes abans del que era habitual

Piscina Municipal d'Olot. | Martí Albesa
per Redacció, Olot | 5 de maig de 2023 a les 08:43 |
L'Ajuntament d'Olot avança l'obertura de la piscina municipal gairebé un mes abans de la data habitual. La instal·lació obrirà portes aquest 2023 el dissabte 3 de juny, tres setmanes abans, ja que habitualment l'obertura era pels volts de Sant Joan.

La decisió arriba després que l'any passat el ple municipal debatés aquesta necessitat a través d'una moció de la CUP, a més d'altres peticions que va rebre el consistori. "Ha estat un tema que s'ha treballat des de fa un any. Va sortir en sessió plenària aquesta idea. Això ve molt lligat a què els últims anys hem experimentat a onades de calor que han arribat, fins i tot, abans que entressin els mesos d'estiu i creiem que avançar l'obertura d'aquesta instal·lació ens pot ajudar a combatre aquests dies de més calor", explica el regidor d'Esports, Aniol Sellabona.


En paral·lel, l'obertura de la piscina municipal el 3 de juny també beneficiarà als centres educatius de la ciutat, els quals ho reclamaven, ja que durant aquests últims dies de curs es fan activitats més lúdiques i la piscina podria ser un recurs per a les escoles i instituts.

 

Participació